Het Weingut Bicking in Gauersheim in der Pfalz staat bekend om haar grote diversiteit aan wijnen, die biologisch gemaakt worden.

De opkomst van de Duitse wijnen is de laatste tijd veelbesproken. Eckhard Bicking en zijn zoon Achim hebben vanuit hun liefde voor de wijn al jaren geleden gebroken met de leus, dat in Duitsland alleen maar goede zoete witte wijn gemaakt wordt.  Van Beerenausleze en Sekt tot droog raffinement. En niet alleen wit, maar ook prachtige rosé en makkelijk of vol rood. Weingut Bicking maakt het ambachtelijk voor u.

De familie Bicking zijn wijnboeren pur sang en willen dat wereldkundig maken.  Bicking.NL heeft met Eckhard en Achim Bicking de afspraak gemaakt dat wij voor hen de Nederlandse markt gaan verkennen.

 

Voor degenen die Bicking wijn willen proeven worden er regelmatig proeverijen georganiseerd.

 

Inloopproeverij

Bij deze proeverij heeft u zelf de regie. Alle beschikbare wijnen staan ter uwer beschikking en kunnen geproefd worden.  

Wijnproeverij

Onder het genot van stokbrood, lekkere kaas en een keur aan Bicking Wijn, worden gedurende een avondvullend programma een geselecteerd aantal wijnen geproefd en krijgt u uitleg van Eckhard Bicking zelf.

Proeverij op locatie

Wij regelen graag een proeverij op locatie. U betaalt dan slechts een redelijke prijs voor de genuttige wijnen en een kleine onkostenvergoeding als de locatie meer dan 20 kilometer van Katwijk ZH verwijderd is. Neem contact met ons op over de details.

Wijn en kaasavond

Voor een geringe bijdrage per persoon regelen wij een komplete wijn- en kaasvond. Tijdens deze avond kunnen de aanwezigen uiteraard ook kennismaken met de rijke keur aan Bicking wijn. Vraag een offerte aan voor uw vereniging of bedrijfsuitje!

afhaaladres

"De Molenweide"
Rijnstraat 2 
2223 EE Katwijk

(tegenover Molen "De Geregtigheid")

molenweide

 

BICKING NIEUWSBRIEF

Schrijf je NU in.


Search

bent u 18 jaar of ouder

bent u 18 jaar of ouder